Eerste kennismakingsbezoek is vrijblijvend en gratis.


Interieuradvies  basis
Na een kennismakingsbezoek bij u thuis inventariseren wij uw wensen en ideeën. Daarna maken wij voor u een moodboard waarop uw gewenste woonsfeer vorm gegeven wordt. Tevens ontvangt u van ons een kleurenpalet van geschikte kleuren die passen bij uw gewenste stijl.
Inbegrepen bij het interieuradvies basis:
-sfeercollage
-kleuradvies

Interieuradvies uitgebreid
Na een kennismakingsbezoek bij u thuis inventariseren wij uw wensen en ideeën. Daarna maken wij voor u een moodboard waarop uw gewenste woonsfeer vorm gegeven wordt. Tevens ontvangt u van ons een kleurenpalet van geschikte kleuren die passen bij uw gewenste stijl. Op basis van het moodboard en kleurenpalet maken wij een sfeerplattegrond van de door u gewenste in te richten ruimte met daarbij voorbeelden van meubels en verlichting die voor de inrichting gebruikt kunnen worden.
Inbegrepen bij het interieuradvies uitgebreid:
-sfeercollage
-kleuradvies
-sfeergrondplan
-voorbeelden van meubels en verlichting

Interieuradvies totaal
Na een kennismakingsbezoek bij u thuis inventariseren wij uw wensen en ideeën. Daarna maken wij voor u een moodboard waarop uw gewenste woonsfeer vorm gegeven wordt. Tevens ontvangt u van ons een kleurenpalet van geschikte kleuren die passen bij uw gewenste stijl. Op basis van het moodboard en kleurenpalet maken wij een sfeerplattegrond en een technische plattegrond met maten van de door u gewenste in te richten ruimte. Aangevuld met een specifieke omschrijving van door ons geselecteerde meubels, verlichting en materialen.
Inbegrepen bij het interieuradvies totaal:
-sfeercollage
-kleuradvies
-sfeergrondplan
-technisch grondplan
-specifieke uitwerking van meubels, verlichting en materialen
interieur advies
©   Très bien 2017
KVK nummer :  0838.158.687
info@tres-bien.be
Beginpagina
Interieuradvies
Extra's
Tarieven
Contact